Slip magien løs i køkkenet

Kunne du tænke dig en oplevelse udover det sædvanlige? En oplevelse, der både byder på professionelle teknikker, du kan tage med hjem i dit private køkken, et udsøgt måltid og ikke mindst højt humør og en festlig stemning? Så tag din bedre halvdel, bror, søster, ven eller kollega under armen, og kom på madlavningskursus her i Ske by Hedensvang.

Vores madkursus foregår i et moderne indrettet køkken i Holstebro med plads til store og små selskaber, hvor fra vi tager imod kursister fra hele det vest- og midtjyske, herunder Herning og Viborg. Slip magien løs en aften, der står i det kulinariske tegn.

Lær at lave restaurantmad på vores madlavningskursus

Uanset om du ønsker at udvikle dine evner i køkkenet med henblik på at lave mere inspirerende aftensmad, bage surdejsbrød fra bunden eller noget helt tredje, så har vi et madkursus til dig. Vi tager dig i hånden og giver dig en dyb forståelse for betydningen af friske råvarer, og hvordan man bringer mest mulig smag frem i hver enkelt urt, grøntsag og meget andet.

Du er selvfølgelig også velkommen, hvis ikke du er her for at dygtiggøre dine kulinariske evner, men i stedet ønsker at tilbringe kvalitetstid med dine nærmeste med en festlig aktivitet, som I aldrig har prøvet før.

I får selv lov til at lave aftenens måltid fra bunden – naturligvis vejledt af vores imødekommende kokke – og vi slutter aftenen af med at dele maden i en hyggelig og uformel stemning.

Madkursus med fokus på teambuilding

Søger du et firmaarrangement, hvor din arbejdsplads kan komme hinanden tættere og styrke jeres relation med teambuilding? Så kan det også lade sig gøre på vores madkursus. Vi kan eksempelvis hjælpe med at arrangere en konkurrence á la Masterchef eller Den Store Bagedyst, hvor du og dine kollegaer i hold på 3-5 kan konkurrere om, hvem der laver det bedste måltid. Alt sammen i en opløftet stemning, der kan være til gavn for arbejdskulturen. Vi tilbyder desuden også mad ud af huset samt private dining.

​Kontakt os og hør mere

Uanset om du ønsker at deltage i et madlavningskursus, invitere til en unik firmaaktivitet, arrangere en vinsmagning eller leje vores køkkenlokaler til et andet event, hvor I selv kan lave mad og nyde det i en behagelig atmosfære, så er vi klar til at hjælpe. Kontakt os gerne og hør mere om vores madlavningskursus.

Vi har 6 ensartede fuldtudstyrede køkkener med plads til 3-5 personer, og vores madkurser udskiftes løbende, så de passer til sæsonens råvarer.

Se fremtidige kurser her

Følg os på Instagram

Hold dig opdateret på Events og gode tilbud.

Firmainformation

Ske by Hedensvang

CVR-nummer: 42660256

Gartnerivej 2a, Indgang B, 7500 Holstebro​

Find vej her

​Henrik

Camilla

Ske by Hedensvang - dit nye mødested i Midtjylland. Mødestedet, hvor alt kan SKE.

Vi afholder madkurser, bagekurser, vinsmagninger m.m. Stedet emmer af muligheder, så kun fantasien sætter grænser. Så hvad venter du på? Kom med, og slip magien løs i køkkenet.

Læs cookidedeklaration her