mad til selskaber

Vi sørger for maden

Mad til selskaber

​Forkæl dine gæster

Hos Helm Hedensvang Food & Dining laver vi maden til selskabet, og ikke selskabsmad. Vi ønsker at lave noget som forkæler jeres sanser, både for øjet og for munden. Vi har ikke noget fast menukort, da sæsonen skifter og hver urt, hver grøntsag og hver fisk har deres bedste sæson. Derfor ønsker vi at lave maden, så den både er spændende og anderledes. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, men går derimod meget op i at i er tilfredse.

Vi har mulighederne for at lave mad fra 25-200 gæster, så afhænger af anledningen kan vi servicere de fleste typer fester og events. Vi tilbyder også at stå for borddækning og service, så du kan koncentrere dig 100 % om dine gæster eller et af dine andre gøremål på dagen.

mad til selskaber

Mad ud af huset

Hos os, er der osse mulighed for at få maden leveret, så den er klar til anretning. Vi leverer typisk maden 30 min. Før spisetid. Deraf sikrer vi højeste kvalitet af anretninger, og vi sikrer osse, at det kolde er koldt og det varme er varmt. Det syntes vi, er den største vigtighed, for et samarbejde mellem jer og os. Vi tilbyder osse serviceudlejning, hvis i ønsker et stressfri arrangement.

Vi ønsker at den høje kvalitet afspejler slutresultatet, og derfor er mad ud af huset begrænset til 50 personer. Hvis man ønsker at bestille til flere gæster, vil man skulle have en af vores dedikeret medarbejdere med, så vi sikrer at I bliver 100 % tilfredse.

Om firmaet

​Som gæst hos Helm Hedensvang Food & Dining kan du se frem til en madoplevelse med tilhørende vinmenu. ​Vores service-minded personale er dedikeret i deres arbejde, og vil gøre sit til, at du og dit selskab får en helt udsøgt og uforglemmelig betjening.

Kontaktoplysninger

Helm Hedensvang Food & Dining

Sværdet 9, 7500 Holstebro

Telefon: 42 42 21 41

E-mail: info@helmhedensvang.dk