Events

God mad & god betjening

Events​

​Vi tilbyder catering til events

Vi tilbyder catering til alle former for events, om det gælder bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, åbent hus events, så er vi klar til at hjælpe. Med mange års erfaring, kan vi både servicere jer med nogle enkle og elegante retter, eller med mange og eksklusive retter. Alt sammen i sammenråd med jer som gæst.

Vi har mulighederne for at lave mad fra 25-200 gæster, så afhænger af anledningen kan vi servicere de fleste typer fester og events. Vi tilbyder også at stå for borddækning og service, så du kan koncentrere dig 100 % om dine gæster eller et af dine andre gøremål på dagen.

Events​

​Skræddersyet menu

Vi skræddersyer menuer efter dine behov og fortolker dem, gennem de bedste kvalitetsråvarer i sæson. Vi bruger gerne lokale råvarer, da vi tror på at fortællingen og historien giver en større smagsoplevelse. Uanset om du skal bruge en 3-7 retters menu, buffet, eller små anretninger til en reception kan vi være behjælpelige.

Vi har osse erfaring med forberedelse og afholdelse af større firmaarrangementer. Det kunne være at servere nogle lækre små anretninger, som vil passe til dit arrangement, eller du kan vælge hvilke lækre sandwichs du gerne vil servere. Du har selvfølgelig osse mulighed for at bestille menuer eller buffeter, hvis du ønsker at sørge for et helt aftensmåltid eller en god frokost. Vi har masser af valgmuligheder, lad os sammen vælge den som passer bedst til dig.

Om firmaet

​Som gæst hos Helm Hedensvang Food & Dining kan du se frem til en madoplevelse med tilhørende vinmenu. ​Vores service-minded personale er dedikeret i deres arbejde, og vil gøre sit til, at du og dit selskab får en helt udsøgt og uforglemmelig betjening.

Kontaktoplysninger

Helm Hedensvang Food & Dining

Sværdet 9, 7500 Holstebro

Telefon: 42 42 21 41

E-mail: info@helmhedensvang.dk