Hvad kunne der SKE hvis vi står for catering til dit event?

Hos Ske by Hedensvang tilbyder vi uovertruffen mad ud af huset til enhver festlig anledning eller event. Vi laver mad til selskaber og ikke selskabsmad. Det betyder, at vi laver anderledes og spændende mad, der er en sand fornøjelse for øjet såvel som smagsløgene. Vi kan stå for catering til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb og meget andet, og vi kan lave mad for 20-200 gæster.

Skal vi hjælpe dig med at gøre festen til en uforglemmelig oplevelse? Fra vores køkken i Holstebro kan vi levere mad ud af huset til arrangementer i et større område, og vi har eksempelvis betjent festglade kunder i Viborg, Herning og omegn. Lad os stå for et udsøgt måltid og en fantastisk service – så du kan læne dig tilbage og nyde begivenheden med dine gæster. Det er nemlig det, der kan SKE, når du opsøger vores hjælp.

Mere end bare et cateringfirma

Ved at overlade festmenuen til os får du mere end almindelig catering. Vi tilbyder en helhedsorienteret oplevelse, hvor vi ligeledes kommer ud og anretter maden, og vores chefkok præsenterer menuen for hele selskabet. Vi kommer et par timer før servering, så vi i ro og mag kan sørge for, at dagen og aftenen forløber sig præcist, som du ønsker. Hertil yder vores tjenere en exceptionel service, så både du og dine gæste kan lade sig forkæle, som var I på en fornem restaurant.

Hvis du søger mad ud af huset i form af en nytårsmenu eller en julefrokost, så kan vi naturligvis også hjælpe. Her kan vi tilberede maden i vores køkken og leverer det i en praktisk indpakning, du nemt selv kan gøre klar og anrette. Vi tilbyder desuden også madlavningskurser og private dining.

Kontakt os og bestil mad ud af huset

Hvis du står og er ved at arrangere en stor fest, så står vi til din rådighed. Kontakt os endelig og få en snak om dine muligheder med vores catering. Vi kommer gerne ud og diskuterer menu, service, pynt og dekorationer, så du kan få den fest, du drømmer om.​

Følg os på Instagram

Hold dig opdateret på Events og gode tilbud.

Firmainformation

Ske by Hedensvang

CVR-nummer: 42660256

Gartnerivej 2a, Indgang B, 7500 Holstebro​

Find vej her

​Henrik

Camilla

Ske by Hedensvang - dit nye mødested i Midtjylland. Mødestedet, hvor alt kan SKE.

Vi afholder madkurser, bagekurser, vinsmagninger m.m. Stedet emmer af muligheder, så kun fantasien sætter grænser. Så hvad venter du på? Kom med, og slip magien løs i køkkenet.

Læs cookidedeklaration her