Madoplevelse i eget hjem

Private dining er som at bringe restauranten hjem i privaten. Det er en personlig madoplevelse, hvor vi ønsker at lave en unik, gastronomisk aften i dit hjem, i dine vante rammer. Hos Ske by Hedensvang tager vi vores restaurantmad med ud til kunder i hele det midt- og vestjyske. Vi kan eksempelvis komme hjem til dig, hvis du er bosat i Herning, Viborg, Holstebro eller omegn.

Her vil vi servere flere elegante retter, som hver for sig giver jer en smagsoplevelse, der er noget helt særligt. Her er det selskabet, det åbent køkken og den personlige hygge som fuldender aftenen.

Her er det jer, som er i fokus, og alt bliver overladt til os.

Få en unik oplevelse med private dining

Hvad er det præcist, man får med private dining? Man får kvalitetstid til sine gæster, og man undgår stress og jag. Dertil får man en unik smagsoplevelse, man ellers kun finder på fornemme restauranter. Vi står nemlig for maden, anretningen, serveringen og afrydningen. Alt sammen hjemme i private omgivelser.

Aftenen starter med en præsentation af menuen foran gæsterne, hvorefter vi anretter og serverer retterne. Vi laver sæsonbaseret mad, hvilket betyder, at vi tilrettelægger en menu, der udelukkende består af de mest frisk og velsmagende råvarer.

Når vi kommer ud til private dining, medbringer vi også tjenere, der tilbyder en imødekommende service, så I ikke selv skal løfte en finger hele aftenen. Vi afrydder derfor også selvfølgelig løbende og slutter aftenen af med at rengøre og oprydde køkkenet, så vi efterlader det, som da vi kom.

Vi tilbyder private dining for 10-16 personer, og det er derfor en oplagt oplevelse, hvis du vil gøre dit næste middagsselskab til en uforglemmelig begivenhed for dig selv og dine gæster. Vi tilbyder desuden også madlavningskurser og catering!

Kontakt os og bestil en luksuriøs aften

Vil du forkæle dig selv og nogle, du holder af, med en luksuriøs aften og store kulinariske oplevelser, så kontakt os i dag og bestil private dining. Vi tilpasser aftenen ud fra dine behov, og vi ser frem til at servicere hele dit selskab.​

Følg os på Instagram

Hold dig opdateret på Events og gode tilbud.

Firmainformation

Ske by Hedensvang

CVR-nummer: 42660256

Gartnerivej 2a, Indgang B, 7500 Holstebro​

Find vej her

​Henrik

Camilla

Ske by Hedensvang - dit nye mødested i Midtjylland. Mødestedet, hvor alt kan SKE.

Vi afholder madkurser, bagekurser, vinsmagninger m.m. Stedet emmer af muligheder, så kun fantasien sætter grænser. Så hvad venter du på? Kom med, og slip magien løs i køkkenet.

Læs cookidedeklaration her